● L’Agrupació Local de Ciutadans va escollir Montemezzani per unanimitat i la decisió ha estat ratificada pel Consell Executiu Nacional.

Cambrils, dilluns 26 de gener de 2015. L’Agrupació Local de Ciutadans va escollir per unanimitat el passat divendres 23 de gener el seu portaveu, Andrea Montemezzani, per encapçalar la candidatura de Ciutadans a l’Ajuntament de Cambrils.

Montemezzani, assumeix el repte amb l’objectiu de ser l’alternativa de govern que lideri el canvi real a l’Ajuntament de Cambrils fugint dels partits que fins ara s’han repartit el poder a nivell municipal.

L’alcaldable de Ciutadans vol aprofitar la seva empenta i joventut per contribuir a regenerar la política municipal cambrilenca i va afirmar “vull ser l’alcalde que retorni l’honestedat i la transparència a l’Ajuntament” i va lamentar el desgovern que ha viscut la ciutat durant els últims 8 anys i que ha provocat la nefasta situació econòmica que han deixat, entre uns i altres, en les arques municipals. En aquest sentit Montemezzani també va assegurar que “Impulsarem polítiques per reactivar l’economia cambrilenca deixades de banda pels diversos governs: El polígon de Belianes com a referent del teixit industrial o la lluita contra l’atur juvenil”

L’agrupació local de Ciutadans treballa ara per confeccionar una candidatura amb gent de tots els àmbits de la societat cambrilenca amb la voluntat de governar. Montemezzani va afirmar “estem elaborant una candidatura amb l’objectiu de liderar el govern i contribuir a retornar la confiança perduda en la política cambrilenca”.

Perfil del candidat
Andrea Montemezzani Moreno va néixer a Cambrils ara fa 23 anys. Apassionat de la política i treballador incansable, compagina la feina amb els estudis. Treballa per una destacada empresa asseguradora i està finalitzant els estudis de Ciència Política.

Políticament es defineix com a liberal-progressista. Partidari de satisfer les necessitats de les persones amb la mínima intervenció pública, sempre respectant els drets i deures dels ciutadans. Demòcrata i constitucionalista i com no podria ser d’altra manera molt cambrilenc, molt català, espanyol i europeu.

L’any 2014 va ser escollit portaveu de Ciutadans-Partido de la Ciudadania a Cambrils. Tot i que havia militat en un altre partit, va decidir abandonar la formació per les seves fortes conviccions ideològiques i sobretot per coherència política i compromís amb la ciutadania.

Vol introduir en la política cambrilenca la vitalitat i l’empenta de la seva joventut, però sempre lligada amb l’experiència vital i professional dels qui l’acompanyaran a la candidatura amb l’objectiu de formar un govern transparent, honest i treballador, que doni sempre la cara amb l’objectiu de redireccionar la política a través d’un projecte regenerador.