IMG_5361Els tres regidors de Ciutadans, juntament amb les regidores de PP i AvuiD, demanen a l’alcalde complir la setencia del TS.
Torredembarra, dissabte 22 d’agost de 2015, demana un ple extraordinari per aprobar l’execució de la sentència del Tribunal Subrem (TS) del Pla Parcial Muntanyans II i declarar la Zona Mutanyans II inundable i zona protegida. El portaveu del partit líder de l’oposició Toni Cruz, considera aquest projecte “suficientment rellevant per a Torredembarra com per debatre’l al Ple. L’impacte ecològic d’edificar a una zona d’interès natural com Muntanyans és incalculable, a més a més quan hi ha una sentència del TS declarant la zona com inundable i, per tant, ‘no edificable’ que tomba el Pla Parcial”.
El 20 d’abril de 2014 el Tribunal Suprem va anul·lar definitivament el pla urbanístic dels Muntanyans II que preveia la construcció de més de mig miler d’habitatges a tocar de l’espai d’interès Natural de la platja dels Muntanyans de Torredembarra. En aquell moment el TSJC va dictaminar la nul·litat del pla parcial entenent que s’havia projectat en zones inundables.