La citació com investigat de Josep Fèlix Ballesteros pel cas Inipro ha fet que el portaveu de Ciutadans, Rubén Viñuales, parlés de presumpte “finançament il·legal de partits polítics”.

viñuales_ballesterosEn roda de premsa immediatament posterior a la convocada per l’alcalde, el dirigent taronja ha lamentat que Ballesteros “hagi dit” ara “que no havia vist els informes tècnics” de certificació dels suposats treballs duts a terme per Inipro, “quan en junta de portaveus va afirmar que sí que existien. La sensació que ens deixa és la de tristesa per un alcalde que no sap el que està passant al seu ajuntament i que continua signant factures malgrat set advertiments d’il·legalitat”.

“És un absurd legal dir que si no les signava podria incórrer en un enriquiment injust”, ha reblatViñuales. “Tan absurd que avui en dia està imputat. No oblidem que el 80% de contractes d’Inipro era amb ajuntaments governats pel PSC. Potser aquest cas va més enllà d’una presumpta contractació irregular. Potser aquest auto està dient que hi ha un finançament il·legal de partits polítics”.

“No oblidem que es tracta d’un cas on hi ha un contracte públic que ja és irregular i que durant dos anys s’estan pagant factures sense cap tipus de pròrroga legal. I cada cop els imports anaven augmentant mentre que el nombre d’associacions d’immigrants a Tarragona -recordava el portaveu de Ciutadans-, que era l’objectiu d’Inipro, en comptes d’augmentar, com era l’objectiu d’Inipro, va disminuir”.

“L’alcalde ha de decidir què ha de fer amb el seu futur”, deixava anar Viñuales, “però pensant que el seu futur afecta tota una ciutat. I sincerament el desgovern que Tarragona comença a tenir és preocupant. Nosaltres demanarem la convocatòria d’una junta de portaveus perquè situació ha canviat. Tenim un alcalde imputat per un presumpte delicte de corrupció i necessitem explicacions de primera mà”.

Font: Diari La República