Ciutadans ha registrat una petició formal perquè es convoqui de manera urgent una Junta de Portaveus per parlar de la imputació de l’alcalde en el cas INIPRO.

Rubén Viñuales al ple municipal del passat 13 d'octubre del 2015

Rubén Viñuales al ple municipal del passat 13 d’octubre del 2015 / Roger Segura (ACN)

Segons avança SER Tarragona, aquest dimecres al matí el grup municipal de Ciutadans al consistori tarragoní ha registrat formalment una petició perquè es convoqui de manera immediata una junta de portaveus per parlar de la imputació de l’alcalde socialista Josep Fèlix Ballesteros.

No dimissió

El portaveu del grup municipal Rubén Viñuales diu que descarten demanar la dimissió de l’alcalde ja que no veu una altra aritmètica possible perquè governi un altre partit al consistori. De moment però, volen que el batlle els doni les explicacions pertinents. “Ens deien que estem utilitzant políticament la imputació de l’alcalde però no poden pretendre és que no parlem d’aquest tema. Tenim l’alcalde imputat, un auto amb uns indicis i és obligació nostra preguntar què està passant amb tot això i obligació d’ell donar aquestes respostes”.

En la petició registrada a l’Ajuntament també s’insta al govern municipal a facilitar els informes en els que suposadament es va basar l’alcalde per justificar la firma de factures en un procés de contractació que sabia que era irregular. Viñuales recorda a més que aquesta és la segona vegada que Ballesteros està imputat en un procés judicial, tot i que el primer, va quedar arxivat.