Cs anuncia a La Fira multisectorial de Móra la Nova que participarà avui en la manifestació de Societat Civil Catalana a la plaça de la Font de Tarragona sota el lema ‘tots som Catalunya’

Móra la Nova, dissabte 27 d’octubre. “El 21 de desembre Ciutadans sortirà a guanyar les eleccions”. Així s’ha expressat el portaveu de Ciutadans (Cs) al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa. I ha assegurat que “es demostrarà que les declaracions independentistes no compten amb el suport majoritari de la societat”. Per això, ha instat als veïns de Móra la Nova i a tots els catalans a acudir en massa a les urnes per “canviar democràticament el Govern de la Generalitat en unes eleccions de veritat i amb garanties”.

Durant la celebració de la Fira multisectorial d’indústria, agricultura i ramaderia de Móra la Nova, Carrizosa ha recordat que el partit taronja sortirà “a guanyar” i ha “posar fi d’una vegada per totes al malbaratament de temps i recursos“. En aquest sentit, ha recordat que “el Govern cessat de la Generalitat va dedicar en la passada legislatura únicament un 1% del seu pressupost en agricultura, desatenent aspectes que repercuteixen en el dia a dia dels ciutadans per centrar-se en la seva deriva secessionista”.

Finalment, sobre l’intent de separar a Catalunya de la resta d’Espanya i d’Europa al Ple del Parlament, Carrizosa ha manifestat que “només servirà per declarar més problemes per a Catalunya, més fugida d’empreses i més divisió entre els catalans”. També ha apuntat que autoritats europees i mundials “no reconeixen aquesta declaració unilateral d’independència”. Tanmateix, ha anunciat que la formació taronja estarà present aquesta tarda a Tarragona a la plaça de la Font en la concentració organitzada per Societat Civil Catalana sota el lema ‘tots som Catalunya’.