Francisco Domínguez (Cs) defensa la candidatura de Ciutadans i Inés Arrimadas per “acabar amb el Procés” al debat de la SER a Terres de l’Ebre

Tortosa, dilluns 11 de desembre de 2017. “Catalunya necessita un canvi i Ciutadans és l’opció de les propostes reals per recuperar la convivència i l’estabilitat econòmica”. Així ho ha manifestat el número 4 de Ciutadans (Cs) al Parlament de Catalunya per Tarragona, Francisco Domínguez, durant el transcurs del debat del 21-D de la SER Ebre. I ha concretat que aquestes propostes passen per “un pacte que prioritzi les polítiques socials per invertir en els problemes reals els recursos econòmics que fins ara s’han gastat en el Procés i en les estructures d’Estat”. Així com un pla de xoc ambmesures fiscals, financeres i administratives perquè tornin totes les empreses que han marxat de Catalunya en els darrers mesos i per evitar que tornin a marxar més”.

El número 4 de la llista de Cs per Tarragona ha expressat la seva confiança que “després del 21 de desembre hi haurà un Govern per a tots els catalans, amb Inés Arrimadas com a presidenta, un Govern que no tractarà de diferent manera uns catalans i uns altres, i que deixarà de parlar de temes no productius per a la ciutadania”.

En relació a les Terres de l’Ebre, Domínguez ha manifestat que el tancament de la planta de clor d’Ercros a Flix ha estat “la crònica d’una mort anunciada”, ja que “fa temps que Ercros havia anunciat que traslladaria la producció a Osca per inseguretat jurídica i econòmica i el Govern de la Generalitat no ha fet res per evitar-ho”. El candidat també ha defensat l’aposta de Cs per millorar les infraestructures, ja que “són l’eina clau perquè les empreses vulguin venir a Catalunya i quedar-s’hi”. “La peça fonamental és el corredor del Mediterrani, tant per atraure indústria com perquè la gent vulgui quedar-se a Catalunya a estudiar i treballar”, ha afegit.

Finalment, el candidat de Cs ha manifestat que “hi ha molta gent cansada d’un Procés que no ens ha portat res de bo, sinó fractura social i una important fugida d’empreses”. Per això, ha animat a tots els tarragonins a que el dia 21 “omplin les urnes de paperetes taronges” perquè “Inés Arrimadas serà la presidenta de tots els catalans i la que treballi pels problemes reals dels ciutadans”. “Necessitem un canvi i ara el podem fer possible. Volem seguir sent catalans, espanyols i europeus”, ha ressaltat.