Tarragona, divendres 25 de maig de 2018. “Des del mateix dia de la creació del tripartit de govern del PSC, PP i Unió, Cs va advertir al PSC que governés en minoria a Tarragona”, així s’ha expressat el portaveu del Grup municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Tarragona, Rubén Viñuales, davant la petició de l’expulsió del PP de l’equip de govern per part de grups municipals de l’Oposició davant la sentència del cas Gürtel.

“Aquest pacte hauria de trencar-se per molts motius. Clarament, és un pacte negatiu per a Tarragona i en la seva gestió diària es pot observar”, ha apuntat Viñuales. I ha afegit que “És el PSC el que ha de ser valent i governar en minoria, però les seves pors li van portar a aquest pacte que només li ha portat inestabilitat i desgovern”.

Finalment, el líder de l’Oposició a Tarragona ha manifestat que “l’única solució per fer de Tarragona la ciutat que totes i tots volem serà possible en 2019, quan Ciutadans governi i faci possible el canvi real que Tarragona necessita”.