sergiodelcampo

IMG_9404 IMG_9415

Ciutadans Tarragona, Lleida, Girona i Valencia s’uneixen per commemorar el dia de la Constitució en la lectura d’un manifest comú a les capitals de província
Tarragona, Lleida, Girona i Valencia, diumenge 5 de desembre de 2015. “Ciutadans liderarà una nova transició democràtica en defensa dels valors i llibertats constitucionals”, perquè “C’s compta amb un equip, amb un programa i amb la il·lusió necessària per dur a terme un projecte comú per al conjunt dels espanyols”, ha assegurat el número u de C’s al Congrés dels Diputats per Tarragona, Sergio del Campo, en la porta de l’Ajuntament de Tarragona durant la lectura d’un manifest per commemorar el dia de la Constitució. Així mateix, Del Campo ha manifestat que “Ciutadans celebra la festivitat de la democràcia fruit del consens, l’esforç i el respecte cap a tots els espanyols”.


En la lectura del manifest comú en defensa de la Constitució, C’s Lleida s’ha sumat des de la Plaça de la Paeria, on el cap de llista, Oscar Uceda, ha defensat “la necessitat de tornar a estar orgullosos dels valors que ens defineixen com a persones i com a espanyols”. De la mateixa manera, ha recordat que “Lleida és clau per al país gràcies a la seva indústria agroalimentària i a les seves exportacions, i al costat de la resta de ciutats liderarà el canvi”. Per això, el número u de C’s Lleida ha convidat a tots els lleidatans “a sentir-se orgullosos de la província a la qual pertanyen” perquè “no hi ha més satisfacció que la d’aconseguir el canvi junts i ‘amb il·lusió’ el proper 20-D dipositant el vot taronja en les urnes”.


De la mateixa manera, el cap de llista de Ciutadans (C’s) Girona, Fernando López de Castro, ha reafirmat que “C’s defensa l’esperit de la Constitució del 78”. I ha recordat que “la ‘pepa’ va aconseguir posar d’acord a les diferents forces polítiques de l’època” per “arribar a un acord de mínims que han aconseguit els majors 37 anys d’esplendor democràtica de les llibertats de totes les terres d’Espanya”, ha conclòs.

 

Des de Ciutadans (C’s) València, Vicente Tingues i Toni Canto, nombres un i dos al Congrés dels Diputats, han assegurat que “C’s és un partit compromès amb la regeneració democràtica i institucional” en un acte similar on s’ha llegit el manifest. Tingues i Canto han considerat “essencial reformar les institucions, com el Senat” perquè “l’important és modificar la Constitució perquè ens iguali i no perquè ens separi”.

 

 

 

Del Campo: “C’s liderará una nueva transición democrática en defensa de los valores y libertades constitucionales”

 

Ciutadans Tarragona, Lleida, Girona y Valencia se unen para conmemorar el día de la Constitución en la lectura de un manifiesto común en las capitales de provincia

 

Tarragona, Lleida, Girona y Valencia, domingo 5 de diciembre de 2015. “Ciudadanos liderará una nueva transición democrática en defensa de los valores y libertades constitucionales”, porque “C’s cuenta con un equipo, con un programa y con la ilusión necesaria para llevar a cabo un proyecto común para el conjunto de los españoles”, ha asegurado el número uno de C’s al Congreso de los Diputados por Tarragona, Sergio del Campo, en la puerta del Ayuntamiento de Tarragona durante la lectura de un manifiesto para conmemorar el día de la Constitución. Asimismo, Del Campo ha manifestado que “Ciudadanos celebra la festividad de la democracia fruto del consenso, el esfuerzo y el respeto hacia todos los españoles”.

 

En la lectura del manifiesto común en defensa de la Constitución, C’s Lleida se ha sumado desde la Plaza de la Paeria, donde el cabeza de lista, Oscar Uceda, ha defendido “la necesidad de volver a estar orgullosos de los valores que nos definen como personas y como españoles”. Del mismo modo, ha recordado que “Lleida es clave para el país gracias a su industria agroalimentaria y a sus exportaciones frutícolas, y junto al resto de ciudades liderará el cambio”. Por ello, el número uno de C’s Lleida ha invitado a todos los leridanos “a sentirse orgullosos de la provincia a la que pertenecen” porque “no hay más satisfacción que la de conseguir el cambio juntos y ‘con ilusión’ el próximo 20-D depositando el voto naranja en las urnas”.

 

 

Del mismo modo, el cabeza de lista de Ciutadans (C’s) Girona, Fernando López de Castro, ha reafirmado que “C’s defiende el espíritu de la Constitución del 78”. Y ha recordado que “la ‘pepa’ logró poner de acuerdo a las distintas fuerzas políticas de la época” para “llegar a un acuerdo de mínimos que han conseguido los mayores 37 años de esplendor democrático de las libertades de todas las tierras de España”, ha concluido.

 

Desde Ciudadanos (C’s) Valencia, Vicente Ten y Toni Canto, números uno y dos al Congreso de los Diputados, han asegurado que “C’s es un partido comprometido con la regeneración democrática e institucional” en un acto similar donde se ha leído el manifiesto. Ten y Canto han considerado “esencial reformar las instituciones, como el Senado” porque “lo importante es modificar la Constitución para que nos iguale y no para que nos separe”.