12359980_883825121737994_217732167771317566_n

També reivindiquen la connexió ferroviària en ample europeu

La gratuïtat de l’AP-7 i la connexió ferroviària en ample europeu són dues de les prioritats del programa electoral de Ciutadans per Tarragona.
Ho ha dit el cap de llista de la formació taronja, Sergio del Campo, en una entrevista a Ona la Torre.
Del Campo, que és inspector de treball, s’estrena en la política en aquestes eleccions generals, que també són les primeres en què es presenta Ciutadans.
El número 1 de la formació per Tarragona s’ha compromès a lluitar per aconseguir la gratuïtat de l’autopista, mentre no es faci realitat el desdoblament de la Nacional.

Sergio del Campo diu que la seva formació aposta per les infraestructures que beneficiïn l’economia productiva. En aquest sentit afirma que cal desbloquejar el Corredor Mediterrani, per garantir la connexió ferroviària en ample europeu i donar resposta a les necessitats de les empreses del territori. Troba inadmissible que les obres del tercer fil no hagin començat.

En l’àmbit general, el cap de llista de Ciutadans per Tarragona ha refermat el compromís de la seva formació per acabar amb el frau fiscal. També proposen un model de contracte únic per donar una major estabilitat al mercat laboral i mesures fiscals per afavorir els autònoms i les PIMES.
Sergio del Campo defensa un nou projecte per a Espanya que garanteixi la unitat de l’Estat i la integració de tots els territoris.