El cap de llista de C’s per Tarragona destaca “el contracte únic” i “el complement salarial anual garantit” com a propostes per acabar amb la precarietat laboral

Barcelona, dimarts 8 de desembre de 2015. “La solució a la situació política de Catalunya és que el proper president del Govern sigui Albert Rivera”, ha assegurat el número u de Ciutadans (C’s) al Congrés dels Diputats per Tarragona, Sergio del Campo, al debat territorial de TV3. Així mateix, Del Campo ha manifestat que “el 27-S la majoria dels catalans van votar a favor de la unió”, i que “el 20-D Ciutadans sortirà a guanyar i a tombar al bipartidisme”.


El cap de llista de Ciutadans per Tarragona ha manifestat que “hem de generar riquesa i repartir-la, no repartir pobresa”, per això ha instat a la resta de candidats “a llegir-se el programa de C’s”. I ha destacat “les propostes dirigides a facilitar les condicions dels treballadors autònoms, la petita i mitja empresa: el contracte únic d’igualtat d’oportunitats i el complement salarial anual garantit”, per “acabar amb la precarietat laboral i millorar les condicions econòmiques dels 7 milions de treballadors que entren i surten del mercat de treball amb uns ingressos que no arriben al Salari Mínim Interprofessional”.

Sobre l’Administració, Del Campo ha assegurat que “hem de comptar amb una Administració que estigui al costat de les empreses i els ciutadans, i no al davant”. Per això, ha recordat que “C’s proposa la creació d’una finestreta única perquè els autònoms deixin de costat les despeses i costos comptables”. 

 

En relació al sistema impositiu, Sergio del Campo ha assegurat que “es pot recaptar més i millor, sense necessitat de pujar els impostos”. En el mateix sentit, ha destacat la necessitat de “reforçar la lluita contra el frau fiscal”, i ha recordat que “un dels pilars bàsics del programa és la regeneració institucional i democràtica de totes les institucions”.

 

Sergio del Campo: “La solución a la situación política de Cataluña es que el próximo presidente del gobierno sea Albert Rivera”

 

El cabeza de lista de C’s por Tarragona destaca “el contrato único” y “el complemento salarial anual garantizado” como propuestas para acabar con la precariedad laboral

 

Barcelona, martes 8 de diciembre de 2015. “La solución a la situación política de Cataluña es que el próximo presidente del Gobierno sea Albert Rivera”, ha asegurado el número uno de Ciutadans (C’s) al Congreso de los Diputados por Tarragona, Sergio del Campo, en el debate territorial de TV3. Asimismo, Del Campo ha manifestado que “el 27-S la mayoría de los catalanes votaron a favor de la unión”, y que “el 20-D Ciudadanos saldrá a ganar y tumbar al bipartidismo”.

El cabeza de lista de Ciutadans por Tarragona ha manifestado que “debemos generar riqueza y repartirla, no repartir pobreza”, por ello ha instado al resto de candidatos “a leerse el programa de C’s”. Y ha destacado “las propuestas dirigidas a facilitar las condiciones de los trabajadores autónomos, la pequeña y mediana empresa: el contrato único de igualdad de oportunidades y el complemento salarial anual garantizado”, para “acabar con la precariedad laboral y mejorar las condiciones económicas de los 7 millones de trabajadores que entran y salen del mercado de trabajo con unos ingresos que no llegan al Salario Mínimo Interprofesional”.

Sobre la Administración, Del Campo ha asegurado que “tenemos que contar con una Administración que esté al lado de las empresas y los ciudadanos, y no en frente”. Por ello, ha recordado que “C’s propone la creación de una ventanilla única para que los autónomos dejen de lado los gastos y costes contables”.

En relación al sistema impositivo, Sergio del Campo ha asegurado que “se puede recaudar más y mejor, sin necesidad de subir los impuestos”.  En el mismo sentido, ha destacado la necesidad de “reforzar la lucha contra el fraude fiscal”, y ha recordado que “uno de los pilares básicos del programa es la regeneración institucional y democrática de todas las instituciones”.FullSizeRender