El grup municipal de Cambrils denuncia l’aparició de més de deu banderes estelades el dia de la Constitució
Tarragona, dilluns, 7 de desembre de 2015. L’agrupació de Ciutadans (C’s) El Morell i La Pobla de Mafumet han aconseguit retirar l’estelada de la rotonda de la Rambla de Pau Casals del Morell després de denunciar-ho a la Junta Electoral de la zona, un dia abans de l’inici de la campanya del 20-D. “La fi de la política és servir i representar a tots els ciutadans i no solament a una part”, ha manifestat el coordinador de l’agrupació i número dos al Congrés dels Diputats, José Antonio Quesada. Qui també ha criticat “la passivitat d’altres partits davant aquest tipus d’actuacions”. De la mateixa manera, Quesada ha assegurat que “amb voluntat, serietat i treball s’aconsegueixen resultats que demostren que la democràcia és una mica més que una paraula”.
En el mateix sentit, l’agrupació de Ciutadans Sènia ha denunciat l’aparició d’estelades en els municipis de Masdenverge i Deltebre. “Gràcies a Ciutadans, per fi s’ha retirat l’estelada de Masdenverge que portava instal·lada anys a l’entrada del municipi”, ha assegurat el coordinador de C’s a la Sènia, Juan José López Gómez.
Per la seva banda, el grup municipal de Ciutadans Cambrils ha denunciat l’aparició de més de deu estelades repartides per tot el municipi el dia de la Constitució. Patricia de Miguel, regidora del grup municipal de C’s, ha lamentat que “es vulgui tacar el dia de la celebració de la democràcia de tots els espanyols”, i que “banderes que no representen al conjunt dels ciutadans apareguin damunt d’un símbol tan cambrilenc com és l’estàtua de les sirenes del port”, ha resolt.

 

Ciutadans (C’s) logra que se cumpla la ley y se retiren esteladas en toda la provincia de Tarragona

 

El grupo municipal de Cambrils denuncia la aparición de más de diez banderas esteladas el día de la Constitución

 

Tarragona, lunes, 7 de diciembre de 2015. La agrupación Ciutadans (C’s) El Morell y La Pobla de Mafumet ha conseguido retirar la ‘estelada’ de la rotonda de la Rambla de Pau Casals de El Morell tras denunciarlo a la Junta Electoral de la zona un día antes del inicio de la campaña electoral. “El fin de la política es servir y representar a todos los ciudadanos y no solo a una parte”, ha manifestado el coordinador de la agrupación y número dos al Congreso de los Diputados, José Antonio Quesada. Quien también ha criticado “la pasividad de otros partidos ante este tipo de actuaciones”, y ha asegurado que “con voluntad, seriedad y trabajo se consiguen resultados que demuestran que la democracia es algo más que una palabra”.

 

En el mismo sentido, la agrupación de Ciutadans Sènia ha denunciado la aparición de las esteladas en los municipios de Masdenverge y Deltebre. “Gracias a Ciutadans, por fin se ha retirado la estelada de Masdenverge que llevaba instalada en la entrada del municipio desde hace años”, ha asegurado el coordinador de C’s en la Sènia, Juan José López Gómez.

Por su parte, el grupo municipal de Ciutadans Cambrils ha denunciado también la aparición de más de 10 esteladas repartidas por todo el municipio el día de la Constitución. Patricia de Miguel, concejal del grupo municipal de C’s Cambrils, ha lamentado que “se quiera empañar el día de la celebración de la democracia de todos los españoles”, y que “banderas que no representan al conjunto de los ciudadanos aparezcan encima de un símbolo tan cambrilense como es la estatua de las sirenas del puerto”, ha zanjado.