• 2
  • La líder de Ciutadans es postula com la “oposició ferma” que “defensarà la unió, la regeneració, la democràcia i solucionarà els problemes de tots els catalans”
  • Barcelona, diumenge 10 de gener del 2016. La líder de Ciutadans (C’s) a Catalunya, Inés Arrimadas, ha alertat que “Puigdemont és més del mateix, un altre president d’un govern que exclou a la majoria de catalans, es salta les lleis i les sentències i oblida la corrupció”. En la seva intervenció al debat d’investidura del nou president de la Generalitat, Arrimadas ha assegurat que “hi ha moltes similituds polítiques” entre Artur Mas i el candidat a la presidència, Carles Puigdemont: “Tots dos tenen experiència en utilitzar les institucions catalanes i posar-les al servei del separatisme i en gastar-se els diners de tots els ciutadans en fomentar la causa independentista”. I ha afegit que “els dos es creuen per sobre de les lleis democràtiques i de la Justícia i consideren que la culpa de tot el que passa a Catalunya és de la resta d’Espanya”.

“Quan el Govern deixa de servir als catalans cal una oposició com la que lidera Ciutadans al Parlament: ferm, lleial, sensata i dialogant”, ha manifestat la líder de Ciutadans. A més, ha advertit que “l’acord dels separatistes suposa un cordó sanitari a la resta de partits, que representen a la majoria dels catalans”. Pel que ha confirmat que el seu partit “votarà en contra de la investidura de Puigdemont” ja que “és un desafiament a la democràcia que pretenen Mas i la CUP”.

Inés Arrimadas ha afirmat que “Mas té por a les urnes de debò i ha corregit en els despatxos el que sabia que corregirien el vot dels catalans”. I li ha recordat que “l’honor polític que es porta és el d’haver dividit als catalans a més de trencar la federació de CiU i a la CUP”.

“A Ciutadans ens deixarem la pell per defensar la justícia, la unió i l’autogovern”, ha assegurat la líder de l’oposició. I ha apostat per començar una legislatura en la que “s’acabi amb les despeses supèrflues, com les inversions destinades a mantenir ‘chiringuitos’ polítics, i que s’inverteixi en solucionar els problemes dels catalans: l’atur, la sanitat, l’educació o els desnonaments”.

 

Al torn de rèplica, Inés Arrimadas ha retret a Puigdemont que mentre el seu partit es preocupa per “saltar-se les lleis i separar als ciutadans, C’s treballa cada dia per unir als catalans i perquè a Catalunya s’instauri de nou el seny”. “Saben que estan prometent coses que no podran complir, estan enganyant als catalans, independentistes i no, i decebran a les dues meitats”, ha resolt.

 

Arrimadas: “Puigdemont es más de lo mismo, otro presidente de un gobierno que excluye a la mayoría de catalanes, se salta las leyes y olvida la corrupción”

 

  • La líder de Ciutadans se postula como la “oposición firme” que “defenderá la unión, la regeneración, la democracia y solucionará los problemas de todos los catalanes”

 

 

Barcelona, domingo 10 de enero de 2016. La líder de Ciutadans (C’s) en Cataluña, Inés Arrimadas, ha alertado que “Puigdemont es más de lo mismo, otro presidente de un gobierno que excluye a la mayoría de catalanes, se salta las leyes y las sentencias y olvida la corrupción”. En su intervención en el debate de investidura del nuevo president de la Generalitat, Arrimadas ha asegurado que “hay muchas similitudes políticas” entre Artur Mas y el candidato a la presidencia, Carles Puigdemont: “Ambos tienen experiencia en utilizar las instituciones catalanas y ponerlas al servicio del separatismo y en gastarse el dinero de todos los ciudadanos en fomentar la causa independentista”. Y ha añadido que “los dos se creen por encima de las leyes democráticas y de la Justicia y consideran que la culpa de todo lo que pasa en Cataluña es del resto de España”.

 

“Cuando el Gobierno deja de servir a los catalanes hace falta una oposición como la que lidera Ciutadans en el Parlament: firme, leal, sensata y dialogante”, ha manifestado la líder de Ciutadans. Además, ha advertido que “el acuerdo de los separatistas supone un cordón sanitario al resto de partidos, que representan a la mayoría de los catalanes”. Por lo que ha confirmado que su partido “votará en contra de la investidura de Puigdemont” ya que “es un desafío a la democracia que pretenden Mas y la CUP”. 

 

Inés Arrimadas ha afirmado que “Mas tiene miedo a las urnas de verdad y ha corregido en los despachos lo que sabía que corregirían el voto de los catalanes”. Y le ha recordado que “el honor político que se lleva es el de haber dividido a los catalanes además de romper la federación de CiU y hasta la CUP”.

 

“En Ciutadans nos vamos a dejar la piel para defender la justicia, la unión y el autogobierno”, ha asegurado la líder de la oposición. Y ha apostado por empezar una legislatura en la que “se termine con los gastos superfluos, como las inversiones destinadas a mantener chiringuitos políticos, y que se invierta en solucionar los problemas de los catalanes: el paro, la sanidad, la educación, los desahucios”.

 

En el turno de réplica, Inés Arrimadas ha reprochado a Puigdemont que mientras su partido se preocupa por “saltarse las leyes y separar a los ciudadanos, C’s trabaja cada día por unir a los catalanes y para que en Cataluña se instaure de nuevo el sentido común”. “Saben que están prometiendo cosas que no podrán cumplir, están engañando a los catalanes, independentistas y no, y decepcionarán a las dos mitades”, ha zanjado.