• Vuit parlamentaris de Ciutadans renuncien a la seva acta de regidors en aplicació de la incompatibilitat de càrrecs que estableixen els Estatuts del partit

Barcelona, dimarts 12 de gener del 2016. “A Ciutadans (C’s) no acumulem càrrecs, per això els diputats amb responsabilitats municipals renuncien a ells”. Així ho ha dit el portaveu parlamentari de Ciutadans, Carlos Carrizosa, en referència a les renúncies a les actes de regidors dels diputats per Barcelona Sonia Sierra, Antonio Espinosa, Joan García, Sergio Sanz, Elisabeth València, de Tarragona, Lorena Roldán, de Lleida, Javier Rivas i de Girona Jean Marie Castel, que es formalitzaran al llarg dels propers dies. “Els diputats de Ciutadans ho fan en aplicació de la incompatibilitat de càrrecs que estableixen els Estatuts del partit”, ha explicat Carrizosa.

“En els propers plens municipals de cada ajuntament es faran efectives les renúncies i, posteriorment, els regidors que els substitueixen prendran possessió dels seus nous càrrecs”, ha afegit.

D’altra banda, el ja exdiputat Fran Hervías ha renunciat a la seva acta al Parlament de Catalunya perquè passarà a ser parlamentari en les Corts Generals. A Hervías el substituirà el següent a la llista de C’s per Barcelona: Martín Barra.

Barra va néixer a Saragossa al 1956. Porta 20 anys exercint com a fisioterapeuta, és llicenciat en Fisioteràpia i té un Doctorat en Ciències de la Salut i dos màster, en investigació en atenció primària i en teràpia manual ortopèdica per la Universitat de Saragossa.

Carrizosa: “En C’s no acumulamos cargos, por eso los diputados con responsabilidades municipales renuncian a ellos”

  • Ocho parlamentarios de Ciutadans renuncian a su acta de concejal en aplicación de la incompatibilidad de cargos que establecen los Estatutos del partido

Barcelona, martes 12 de enero de 2016. “En Ciutadans (C’s) no acumulamos cargos, por eso los diputados con responsabilidades municipales renuncian a ellos”. Así lo ha dicho el portavoz parlamentario de Ciutadans, Carlos Carrizosa, en referencia a las renuncias al acta de concejal de los diputados por Barcelona Sonia Sierra, Antonio Espinosa, Joan García, Sergio Sanz, Elisabeth Valencia, de Tarragona, Lorena Roldán, de Lleida, Javier Rivas y de Girona Jean Marie Castel, que se formalizarán a lo largo de los próximos días.  “Los diputados de Ciutadans lo hacen en aplicación de la incompatibilidad de cargos que establecen los Estatutos del partido”, ha explicado Carrizosa.

“En los próximos plenos municipales de cada ayuntamiento se harán efectivas las renuncias y, posteriormente, los concejales que les sustituyen tomarán posesión de sus nuevos cargos”, ha añadido.

Por otro lado, el ya ex diputado Fran Hervías ha renunciado a su acta en el Parlament de Cataluña porque pasará a ser parlamentario en las Cortes Generales. A Hervías lo sustituirá el siguiente en la lista de C’s por Barcelona: Martín Barra.

Barra nació en Zaragoza en 1956. Lleva 20 años ejerciendo como fisioterapeuta, es licenciado en Fisioterapia y tiene un Doctorado en Ciencias de la Salud y dos máster, en investigación en atención primaria y en terapia manual ortopédica por la Universidad de Zaragoza.