El portaveu municipal de Cs defensa que “la situació és la mateixa que fa uns mesos: seguim sense saber qui va utilitzar aquesta targeta i per a què”


Tarragona, dilluns 3 de juliol de 2017. “La presidenta de l’EMT menteix”. Així de rotund s’ha mostrat el portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (
Cs) a Tarragona, Rubén Viñuales, sobre les declaracions de la presidenta del Consell d’Administració de l’Empresa Municipal de Transports de Tarragona (EMT) i membre de l’equip de govern, Begoña Floría, en relació a la justificació de les despeses de la targeta de crèdit de l’exgerent. I li ha recordat que “l’informe reconeix expressament que no disposa de les motivacions de les despeses”.

El líder de l’Oposició a Tarragona ha detallat que l’auditoria de despesa conclou que només un 45% de la despesa es pot vincular a viatges i desplaçaments, mentre que el 55% restant es correspon a restaurants i altres’, i que “en el cas de la despesa en restaurants, que es correspon amb el 71,86,% no s’indica el motiu o amb qui s’ha efectuat”. Per això, el portaveu de Cs ha assegurat que “la situació és la mateixa que fa uns mesos: seguim sense saber qui va utilitzar aquesta targeta i per a què”.

Per tot això, Rubén Viñuales ha assegurat que “les afirmacions de la senyora Floría no s’ajusten a realitat”, i que la presidenta de l’EMT “s’ha afanyat en les seves declaracions en honor d’una excusa absolutòria”. Finalment, ha reiterat que “amb la informació aportada no es tenen les suficients evidències del qui i de la motivació de la despesa”.