El regidor de Cs a l’Ajuntament de Tarragona, Pedro Sánchez, després de personar-se i revisar l’estat de l’esplanada i instal·lacions del mercat de Bonavista insta l’equip de govern a “complir amb les seves promeses” i aleshores també a que avanci tot els serveis que té previst fer i a instal·lar al citat mercadet “serveis públics, il·luminació i millorar les zones d’aparcaments” així com també a invertir una mica més en el punt d’informació, doncs s’ha posat un punt d’informació petit i amb mancances de visió des de alguns dels punts del mercat.

Tarragona, dimecres 05 de Juliol de 2017. El Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Tarragona ha registrat una petició per instar a l’equip de govern a “complir amb els seus compromisos i realitzar les millores necessàries al mercat ambulant de Bonavista davant l’actual estat de deterioració”. Així ho ha expressat el regidor de Cs, Pedro Sánchez, qui ha manifestat que “és urgent la instal·lació de serveis públics, il·luminació, més seguretat i dignificar les zones d’aparcament, així com també tornar a repintar la ubicació de les parades i canviar el punt d’informació”.

El regidor de Ciutadans ha criticat que “al segle XXI, en un dels mercats més importants d’Europa, visitat per milers turistes i veïns, no disposi d’uns mínims de qualitat com són uns serveis públics“. I ha destacat “més encara tenint en compte la quantitat de treballadors que cada diumenge treballen durant tot el matí“. En aquest sentit, ha assegurat que les peticions de la formació taronja “no suposen un cost excessiu per a les arques municipals” i “millorarien significativament la imatge i el servei que s’hauria de prestar”.

Finalment, Sánchez ha conclòs que espera que “l’equip de govern escolti als veïns” i que “el més aviat possible durant aquest any  2017 es dugui a terme una ampliació del pressupost per la dignificació del mercat ambulant de Bonavista”.