El portaveu municipal de Ciutadans adverteix sobre “la vulneració de les lleis i la fractura de la convivència democràtica”

Tarragona, dilluns 25 de setembre de 2017. El portaveu municipal de Ciutadans (Cs) a Tarragona, Rubén Viñuales, ha titllat d'”inacceptable i intolerable” que regidors i diputats de la CUP, ERC i PDeCAT contribuïssin ahir a la tarda a empaperar “la façana de l’Ajuntament de tots” amb cartells sobre l’1-O en un acte organitzat per ANC i Òmnium cultural a la plaça de la Font. I ha advertit sobre “la vulneració de les lleis i la fractura de la convivència democràtica”.

Viñuales li ha recordat als regidors del Consistori que van participar en l’acte que “els càrrecs electes responen al conjunt dels ciutadans i haurien de ser exemple de convivència i respecte de la Llei, l’estat de dret i la democràcia”. Per això, ha assegurat que des de la formació taronja “es prendran les mesures oportunes perquè aquestes actuacions no caiguin en sac trencat”. Així mateix ha volgut denunciar públicament l'”aberrant” imatge apareguda en els mitjans de comunicació de nens agafats en braços penjant cartells.