● Rubén Viñuales (Cs) defensa el bilingüisme en l’Administració perquè “parlar català i castellà és normal és Catalunya”

Tarragona, dilluns 27 de novembre de 2017. El Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a Tarragona ha aconseguit que l’equip de govern local rectifiqui i afegeixi el castellà al portal web de serveis centrals de tràmits de l’Ajuntament (eTràmits<https://tramits.tarragona.cat/General/>). El portaveu municipal de Cs, Rubén Viñuales, ha recordat que “el bilingüisme és una mesura (*) que Ciutadans ha defensat amb fermesa des que entrés en el Consistori en 2015”.

De la mateixa manera, el líder de l’Oposició a Tarragona ha manifestat que “parlar català i castellà és normal a Catalunya”, per això, “els ciutadans han de ser lliures a l’hora d’escollir la llengua en la qual volen dirigir-se l’Administració ja sigui a través de tràmits web, per escrit o presencialment”.

 

● Rubén Viñuales (Cs) defiende el bilingüismo en la Administración porque “hablar catalán y castellano es normal es Cataluña”

Tarragona, lunes 27 de noviembre de 2017. El Grupo Municipal de Ciutadans (Cs) en Tarragona ha logrado que el equipo de gobierno local rectifique y añada el castellano en el portal web de servicios centrales de trámites del Ayuntamiento (eTràmits). El portavoz municipal de Cs, Rubén Viñuales, ha recordado que “el bilingüismo es una medida (*) que Ciutadans ha defendido firmemente desde que entrase en el Consistorio en 2015”.

Del mismo modo, el líder de la Oposición en Tarragona ha manifestado que “hablar catalán y castellano es normal en Cataluña”, por ello, “los ciudadanos deben ser libres a la hora de escoger la lengua en la cual quieren dirigirse la Administración ya sea a través de trámites web, por escrito o presencialmente”.