Matías Alonso i Lorena Roldán juntament amb la resta de la candidatura, afiliats i simpatitzants inicien la campanya electoral del 21-D a la Rambla Nova de Tarragona

Tarragona, dimarts 5 de desembre de 2017. “Per primera vegada tenim l’oportunitat de tenir una presidenta al govern de la Generalitat que treballi per a tots els catalans”.
 Així s’ha dirigit el cap de llista de Ciutadans (Cs) al Parlament de Catalunya per Tarragona, Matías Alonso, al centenar d’afiliats i simpatitzants durant la pegada de cartells que ha començat a la campanya electoral del 21-D a la Rambla Nova de Tarragona. I ha recordat que “és el moment de deixar de banda el sentiment nacionalista que ha estat imperant durant massa dècades a Catalunya”.

Acompanyat per la número dos de Cs per la província de Tarragona, Lorena Roldán, i la resta de la candidatura, Alonso ha lamentat “les dues últimes legislatures perdudes” i que “l’últim Govern hagi dividit a la societat catalana fins a nivells insostenibles”. Per això, ha apostat per “recuperar la convivència i la política per als ciutadans, de fer que les institucions democràtiques estiguin al servei de tots els catalans i no només d’una part”.

Finalment, el candidat de Cs per Tarragona a les eleccions del 21-D ha instat als tarragonins a “votar en massa” perquè “el 21 de desembre sigui un dia històric per als catalans, es recuperi la convivència, l’economia i es renovin les institucions democràtiques”.