• El Cap de llista de C’s al Congrés per Tarragona insta als ciutadans a “apostar per un nou projecte comú per a Tarragona, Catalunya i Espanya”

Reus, dijous 17 de desembre de 2015. “L’únic vot que garanteix la unió i la regeneració d’Espanya és el de Ciutadans”, ha assegurat la líder de Ciutadans (C’s) a Catalunya, Inés Arrimadas, en un Teatre Fortuny ple amb més de 400 persones. I ha defensat que “votar un bon projecte per tota Espanya és votar el millor per a Catalunya també”.
La líder de l’oposició a Catalunya ha defensat que “aquesta és la campanya de la il·lusió” perquè “cada vegada és més la gent que s’apropa a Ciutadans amb la brillantor als ulls, de creure en un projecte de canvi i regeneració”. Després d’emetre’s el vídeo de campanya, Arrimadas ha destacat que “el que ha aconseguit Ciutadans en un marge de temps molt petit demostra que no hi ha res impossible sempre que es defensi el que és just i de sentit comú”.
El cap de llista de C’s al Congrés dels Diputats per Tarragona, Sergio del Campo, ha manifestat que “Ciutadans és un instrument de canvi que es mou entre la llibertat, la igualtat, la defensa de l’economia de mercat i la defensa de l’estat social i democràtic de dret”. Per això, ha instat als assistents i als indecisos a “acudir a les urnes diumenge i apostar per un nou projecte comú per a Tarragona, Catalunya i Espanya”, i que “omplin les urnes de paperetes taronges perquè el canvi s’engegui el 20 de desembre liderat per Albert Rivera com a president del govern”.
Per la seva banda, el diputat de Tarragona en el Parlament, Francisco Domínguez, ha reconegut que “va encertar en sumar-se a Ciutadans perquè la il·lusió no para de sumar”, i “el 20D serà la il·lusió qui guanyi a la resignació i a la por”. Així mateix, el portaveu del grup municipal de C’s, Juan Carlos López ha assegurat que “Reus cada vegada és més taronja” i que“un clar exemple ha estat veure el teatre Fortuny, símbol de la ciutat, ple”.

 

Inés Arrimadas: “El único voto que garantiza la unión y la regeneración de España es el de Ciudadanos”

  • El Cabeza de lista de C’s al Congreso por Tarragona insta a los ciudadanos a “apostar por un nuevo proyecto común para Tarragona, Cataluña y España”

Reus, jueves 17 de diciembre de 2015. “El único voto que garantiza la unión y la regeneración de España es el de Ciudadanos”, ha asegurado la líder de Ciutadans (C’s) en Cataluña, Inés Arrimadas, en un Teatro Fortuny lleno con más de 400 personas. Y ha defendido que “votar un buen proyecto para toda España es votar lo mejor para Cataluña también”.

 

La líder de la oposición en Cataluña ha defendido que esta es la campaña de la ilusión” porque “cada vez es más la gente que se acerca a Ciudadanos con el brillo en los ojos, de creer un proyecto de cambio y regeneración. Tras emitirse el vídeo de campaña, Arrimadas ha destacado que “lo que ha logrado Ciudadanos en un margen de tiempo muy pequeño demuestra que no hay nada imposible siempre que se defienda lo que es justo y de sentido común”.

El cabeza de lista de C’s al Congreso de los Diputados por Tarragona, Sergio del Campo, ha manifestado que “Ciutadans es un instrumento de cambio que se mueve entre la libertad, la igualdad, la defensa de la economía de mercado y la defensa del estado social y democrático de derecho”. Por ello, ha instado a los asistentes y a los indecisos a “acudir a las urnas el próximo domingo y apostar por un nuevo proyecto común para Tarragona, Cataluña y España”, y que “llenen las urnas de papeletas naranjas para que el cambio se ponga en marcha el 20 de diciembre, liderado por Albert Rivera como presidente del gobierno”.

 

Por su parte, el diputado de Tarragona en el Parlament, Francisco Domínguez, ha reconocido que “acertó al sumarse a Ciudadanos porque la ilusión suma y sigue”, y “el 20D será la ilusión quién gane a la resignación y al miedo”. Asimismo, el portavoz del grupo municipal de C’s, Juan Carlos López ha asegurado que “Reus cada vez es más naranja” y que “un claro ejemplo ha sido ver el teatro Fortuny, símbolo de la ciudad, lleno”.